Rulleporte

RULLEPORTE I HØJ KVALITET

Rulleporte er pladsbesparende i forhold til en traditionel garageport som kører op under loftet. Vi har i mange år solgt og monteret rulleporte over hele landet, og folk er rigtig glade for at den fylder så lidt som den gør. Rulleportene bliver fremstillet hos vores leverandør i Belgien eller Letland og bliver bestilt efter ønsket mål. Vi kan både levere små rulleporte til døre og som jalousi i cafeteria og kantine eller store og høje rulleporte til garager eller lager. Vi er klar til at vejlede og hjælpe hvis en rulleport kan være en løsning for jer.

STANDARD FARVER ELLER SPECIAL FARVE

Vores rulleporte kan bestilles i 5 standard farver. Derudover kan den bestilles i specialfarve som kan være alle Ral farver eller nogle træsorter som eg eller mahogni.

Standard farver for 77 mm lameller er

Hvid Ral 9016, Brun Ral 8014, Grå Ral 7035,

Sølv Ral 9006, Antrasit Ral 7016. 

 FLEKSIBILITET

Vi har et godt samarbejde med forskellige producenter af rulleporte rundt om i Europa og kan dermed opfylde de fleste ønsker kunden måtte have. Vi har stor erfaring med rulleporte og tilbehør til disse. Vi anbefaler altid at lade vores egen montør installere rulleporten da han har stor erfaring i korrekt montering af rulleporten og tilslutning af sikkerhedstilbehør.

Vi kan levere rulleporte med forskellige kassestørrelser

Standard er kassen 300 mm i højden med 77 mm lameller, men vi kan tilbyde en kasse på 205 mm hvis man vælger 55 mm lameller.


Rulleporten kan bruges til forskellige formål som, Garageport, døre og vindues åbninger, aflukke imellem f.eks cafe og øvrig lokaler. Rullejalousi for iskiosk eller cafeteria. Vi tilbyder også rullegitter som er bedre sikret.