Ledhejseporte

KVALITETEN ER HELT I TOP

En garageport fra CS porte er blandt markedets bedste. Vores skinnesystem og alt hardware er produceret af DOCO INTERNATIONAL og enhver anden portfirma med branche erfaring ved, at du ikke får et kraftigere og mere og gennemført system end det de kan leverer. Skinner, wire og kørehjul er i bedste kvalitet og vi har 10 års rustgaranti på vores kvalitets paneler fra EPCO samt 10 års rustgennemtærings garanti på skinner. Vi har 5 års fabriksgaranti på alle port automatikker. Alle vores porte er testet og godkendt efter den højeste CE standard EN13241-1. Vi kan levere porte med 3 forskellige fjedre systemer.

 PORTE PÅ SPECIALMÅL ER VORES STANDARD

Alle vores porte bliver fremstillet efter mål og det er uden merpris for kunden.

Vores priser beregnes ud fra nogle intervaller i bredde og højde. F.eks er vores mindstepris for en standard garageport til og med 212 cm i højden og 241 cm i bredden.

 FLEKSIBILITET

Garageporte fås i et utal af forskellige farver og forskellige design på panelerne, Porte kan leveres med tagfølge, vinduer eller gennemgangsdør. Porte kan omlakeres i alle ral farver og vi har også sort og antrasit som standard farver. Meget populær er vores granit overflade Sable Noir 900 og 2100.